İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Bingül Erdem Anadolu Lisesi

Bingül Erdem Anadolu Lisesi

Dikilitaş Mah. Barış Sk. No11 Beşiktaş/İSTANBUL
Vizyon
Çağdaş medeniyetler ötesi düşünme gücüne sahip,problem çözme yetenekleri gelişmiş milli manevi değerlere duyarlı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini; güvenli, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını; çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını; olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini ; çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını; gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini; liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
08.30-15.35
İngilizce-Almanca
Ulaşım
Barbaros Bulvarı, Yıldız Teknik Üniversitesi otobüs durağından yürüyerek kolayca ulaşılabilir. Okul binamız Erhan Gedikbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi ile yan yanadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz; Öğrenci girişi ve merkezi sınavlarda sınava girecek adaylar Fulya Deresi Sokak(Alt bahçe) giriş yapmaktadırlar. Resmi girişler Barış Sokaktan yapılmaktadır. Hafta
Okulumuz Beşiktaş merkezdedir.