İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Bingül Erdem Anadolu Lisesi

Tarihçemiz

Kurucumuz İş Adamı Sayın Sami ERDEM in ,eşi Sayın Bingül ERDEM adına yaptırmış olduğu okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı´na devredilerek hayatına 2000-2001 Eğitim ve Öğretim yılında başlamıştır.

Okulumuz Genel Lisesi ilk mezunlarını 2002-2003 Eğitim ve Öğretim Yılında, YDA Lisesi ilk mezunlarını 2003-2004 Eğitim ve Öğretim Yılında vermiştir. Okulumuz 4 Yıllık Lisesi ise ilk mezunlarını 2008-2009 Eğitim ve Öğretim yılında mezun etmiştir. Böylelikle okul hayatında 3 ayrı lise mezunları yer almıştır.  Okul ÖSS  ve LYS başarımız ise öğretmen-öğrencilerimizin emeklerinin bir sonucu olarak memnuniyet verecek boyuttadır.

Okulumuz  Halk Oyunları Ekibi  yurt içinde aldığı birincilik-ikincilik dereceleri ve yurt dışında katıldığı festival-organizasyonlarla; Tiyatro Ekibi ise yurt içinde sergilediği performansı ve aldığı ödüllerle geçmiş dönemlerde onur kaynağımız olmuştur.  Bununla birlikte okul olarak katıldığımız EducaTurk Fuarı Organizasyonu da tanıtımımızda etkin rol oynamış faktörlerdendir.

Okulumuz basketbol ve futbol takımlarının turnuvalarda gösterdiği performans ve aldığı ödüller, bilgi-kültür-sanat (resim, müzik) yarışmalarındaki katılımlar ve başarılar gurur kaynağımız olmaya devam etmektedir.

Yayın: 06.11.2018 - Güncelleme: 16.11.2022 09:47 - Görüntülenme: 2173